AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamak kurmak

Kahve falında hamak kurmak

Kahve falında hamak kurmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi sorunlarının artacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamak kurmak gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında hamak kurmak bolluğun sürekli olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında hamakta uyumak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hamakta sallanmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamakta sallandığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağdaş kurmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ev kurmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine tuzak kurmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hayal kurmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir