AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve kelebek görmek

Kahve falında arı ve kelebek görmek

Kahve falında arı ve kelebek görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine alamet eder.

Kahve falında arı ve kelebek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında arı ve kelebek görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek ve arı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından kelebek görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kelebek yapmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dev kelebek görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kelebek görmek aldığı borçların katbekat artacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında kelebekli kolye görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir