AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kelebek görmek

Kahve falında dev kelebek görmek

Kahve falında dev kelebek görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev kelebek gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Kahve falında dev kelebek görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev hayvanlar görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dev hortum görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dev dalgalar görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında dev inek görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında dev balina görmek dostlardan zarar görüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dev gibi görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dev görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir