AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek yapmak

Kahve falında kelebek yapmak

Kahve falında kelebek yapmak daha çok iş yapacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında kelebek yapmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına inanılır.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kelebek bıçağı görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kelebek görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek olduğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında kelebek resmi çizmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölü kelebek görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kelebekler görmek tatsızlıklar çıkacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir