AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek öldürmek

Kahve falında kelebek öldürmek

Kahve falında kelebek öldürmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kelebeği öldürmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek öldürmek dini vecibelerini yerine getireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek kurtarmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kelebek görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük renkli kelebek görmek statü atlayacağına, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir