AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından kelebek görmek

Kahve falında altından kelebek görmek

Kahve falında altından kelebek görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, istediği evde oturacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altından kelebek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Kahve falında altın kelebek görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altından kelebek görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek yüzük takmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebekli toka görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kelebek görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek küpe görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek yakaladığını görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir