AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kelebek görmek

Kahve falında mavi kelebek görmek

Kahve falında mavi kelebek görmek kişinin kazancının artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakında işlerinin aksayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kelebek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında mavi renkli kelebek görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kelebek görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kelebek toka görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek böceği görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında kara kelebek görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir