AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekli kolye görmek

Kahve falında kelebekli kolye görmek

Kahve falında kelebekli kolye görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kişinin daha çok kazanacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebekli kolye gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında kelebek kolyesi görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek kolye görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebekli kolye görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek kolye takmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak kelebek görmek canlanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek koza görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk kelebekler görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir