AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç hazırlamak

Kahve falında ilaç hazırlamak

Kahve falında ilaç hazırlamak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, eski enerjisini bulacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ilaç hazırlamak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ilaç hazırlamak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tatlı ilaç içmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ilac yutmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ilaç yapmak daha büyük adımlar atılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında birine ilaç içirmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir