AnaSayfa / Genel / Kahve falında eczanede ilaç satmak

Kahve falında eczanede ilaç satmak

Kahve falında eczanede ilaç satmak önemli sorumluluklar alacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, borcunun da hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eczanede ilaç satmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Kahve falında eczanede ilaç satmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında eczaneye girmek geçim derdine düşmeyeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında eczane açmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Kahve falında eczaneye gitmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eczane gitmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir