AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne ve ilaç görmek

Kahve falında iğne ve ilaç görmek

Kahve falında iğne ve ilaç görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında iğne ve ilaç gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında ilaç iğne görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında iğne ilaç görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet eder.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç yutamamak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişe ilaç sürmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında eczanede ilaç satmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında sinek ilacı görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış ilaç içmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir