AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ilaç içmek

Kahve falında tatlı ilaç içmek

Kahve falında tatlı ilaç içmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tatlı ilaç içmek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında tatlı ilaç içmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında acı ilaç içmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ilaçlı su içmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ilaç içmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında depresyon ilacı içmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında yanlış ilaç içmek yetki ve imza sahibi olacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mide ilacı içmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir