AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ilaç içmek

Kahve falında bebeğe ilaç içmek

Kahve falında bebeğe ilaç içmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşamına renk geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek dargınların barışacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mide ilacı içmek kötü kişilerle karşılaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı ilaç içmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaçlı su içmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında fazla ilaç içmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında acı ilaç içmek dualarının kabul olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında depresyon ilacı içmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış ilaç içmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir