AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya ilaç vermek

Kahve falında hastaya ilaç vermek

Kahve falında hastaya ilaç vermek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Kahve falında hastaya ilaç vermek gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında hastaya ilaç vermek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, yeni bir hayat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında mide ilacı içmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eczanede ilaç satmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında göze ilaç damlatmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinden ilaç almak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ilaclar görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işarettir.

Kahve falında ilaç almaya gitmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç sıkmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir