AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç çalmak

Kahve falında ilaç çalmak

Kahve falında ilaç çalmak maddi varlığının çoğalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, onları tebrik edeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ilaç çalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ilaç çalmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç kusmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilac yutmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında ilaç reçetesi görmek iyi geçiminin devam edeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç aldığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden ilaç almak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir