AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek sokmak

Kahve falında örümcek sokmak

Kahve falında örümcek sokmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek sokmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Kahve falında örümcek sokmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeği denize sokmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü arı sokmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize ayakları sokmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında kömüre sokmak kısmetlerinin artacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine laf sokmak gittiği yolda yalnız kalacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe elini sokmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir