AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci el gelinlik giymek

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, patlama noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir