AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek el öpmek

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında açık gelinlik giymek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında evli biri gelinlik giymek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek stresten uzaklaşılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret eder.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek maddi olarak zarar edeceğine, rızkının kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir