AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giydi ini görmek

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giydi ini gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giydi ini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşekten inip ata binmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında ayı ini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalettir.

Kahve falında asansörle inip çıktığını görmek çok kötü hissedileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında iniş inmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında evlendi ini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki ini görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir