AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere ikinci defa gitmek

Kahve falında askere ikinci defa gitmek

Kahve falında askere ikinci defa gitmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında askere ikinci defa gitmek gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında iki defa askere gitmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, büyük başarıla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında askere ikinci defa gitmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek sevdiğini söyleyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında defalarca bıçaklanmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında ilk defa araba sürmek bazı zevklerinden geri kalacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir