AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane siyah yılan görmek

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, ailesinden hayır göreceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında iki tane siyah yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında üç tane siyah yılan görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah köpek görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah at görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane küçük yılan görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek onlardan medet umacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yılan öldürmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir