AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek

Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek

Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çabalarının boşa çıkacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane kaplumbağa gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, rakiplerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında pembe kaplumbağa görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa sevmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kaplumbağa görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa emzirmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, esenleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir