AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane gemi görmek

Kahve falında iki tane gemi görmek

Kahve falında iki tane gemi görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalettir.

Kahve falında iki tane gemi gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında iki tane gemi görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane yastık görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Kahve falında iki tane gelin görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak sorunlarının azalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bugday tanesi görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kar tanesi görmek kötü durumlara düşeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir