AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane altın bilezik takmak

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak böylece kişinin hafifleyeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı bazı ilişkileriniz umut vaat ediyor.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak yaşamın kolay hale geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak rakiplerini yeneceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane bilezik takmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gelirinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir