AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç tane bebek görmek

Kahve falında birkaç tane bebek görmek

Kahve falında birkaç tane bebek görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birkaç tane bebek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek hasta ise bakacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulur.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç tane at görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir