AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç tane ölü görmek

Kahve falında birkaç tane ölü görmek

Kahve falında birkaç tane ölü görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane ölü gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine inanılır.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek insanların alım gücünün azalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında birkaç tane at görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir