AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kar tanesi görmek

Kahve falında büyük kar tanesi görmek

Kahve falında büyük kar tanesi görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, arif kimselerden sayılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük kar tanesi gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında büyük kar tanesi görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar tanesi yemek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına inanılır.

Kahve falında kar tanesi görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri kar tanesi görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar tanesini eline almak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında iri taneli kar görmek kendini bunu başaracağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek patron koltuğunda oturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir