AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane yastık görmek

Kahve falında iki tane yastık görmek

Kahve falında iki tane yastık görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane yastık gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında iki tane yastık görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık minder görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında yün yastık yıkamak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına inanılır.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında büyük yastık görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa tükürmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık düşürmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk yastık görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir