AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane gelin görmek

Kahve falında iki tane gelin görmek

Kahve falında iki tane gelin görmek kazancının eksilmeyeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, aile hayatlarını bozulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane gelin gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında iki tane gelin görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında üç tane gelin görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tane yumurta görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane örümcek görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur taneleri görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane sigara görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir