AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tabanca görmek

Kahve falında iki tabanca görmek

Kahve falında iki tabanca görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında iki tabanca gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca sahibi olmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tabanca takmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca ateşlemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir