AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki öküz görmek

Kahve falında iki öküz görmek

Kahve falında iki öküz görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki öküz gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında koşan öküz görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında öküz kovalamak kendisine şifa olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün görmek başarıya ulaşacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde öküz görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz sesi duymak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet eder.

Kahve falında kara öküz görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, güvensizlik duymaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir