AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının ortasını almak

Kahve falında kaşlarının ortasını almak

Kahve falında kaşlarının ortasını almak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında kaş ortasını almak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ne yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşının ortasını almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kaşın ortasını almak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaşlarının ortasını almak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kaşın ortasını görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Kahve falında yolun ortasına tuvaletini yapmak rızkının da çoğalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında orta yaşlı erkek görmek onu alkışlayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazın ortasında kar yağdığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir