AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı beslemek

Kahve falında arı beslemek

Kahve falında arı beslemek dünya malı edineceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında arı beslemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında arı beslemek güzel davetler alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Kahve falında goril beslemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi beslemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Kahve falında tırtıl beslemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bereketli yağmurlara rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek beslemek zor bir durumun üstesinden gelmeye, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Kahve falında kuşu beslemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına işarettir.

Kahve falında tay beslemek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir