AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek beslemek

Kahve falında örümcek beslemek

Kahve falında örümcek beslemek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kucaklaşacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek beslemek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında örümcek beslemek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi beslediğini görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde köpek beslemek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığı beslemek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında evde köpek beslediğini görmek nimet bolluğu yaşayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında goril beslemek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir