AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırtıl beslemek

Kahve falında tırtıl beslemek

Kahve falında tırtıl beslemek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yenileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırtıl beslemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında tırtıl beslemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında sarı tırtıl görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tırtıl görmek çok sorunlu günler geçireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında uçan tırtıl görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırtıl görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında tırtıl kozası görmek kem gözlere geleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında turuncu tırtıl görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evde tırtıl görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir