AnaSayfa / Genel / Kahve falında goril beslemek

Kahve falında goril beslemek

Kahve falında goril beslemek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, evliliğinde mutlu olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında goril beslemek gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında goril beslemek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında goril yavrusu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında goril olmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gorille konuşmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında goril sevmek uğradığı zararların telafi edileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında dev goril görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz goril görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru goril görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir