AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu beslemek

Kahve falında kuşu beslemek

Kahve falında kuşu beslemek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, eğlence ve renk geleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, onlar için çabalayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları beslemek hidayete ermeyi de başaracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu beslemek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşu beslemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Kahve falında kuşu beslemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşları beslemek isteklerinin gerçekleşeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kuşları beslemek hiç istemediği işlere gireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir