AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi beslemek

Kahve falında kedi beslemek

Kahve falında kedi beslemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yeni planlar yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, üzüntülerin daha da artacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi beslemek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu beslemek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi beslemek evleneceğinize, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedileri beslemek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedi beslemek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi beslediğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir