AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki farklı terlik giymek

Kahve falında iki farklı terlik giymek

Kahve falında iki farklı terlik giymek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, istediği makama geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki farklı terlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında iki farklı terlik giymek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında farklı renk çorap giymek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek güzel bir haber almaya, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki farklı çorap giymek yeni işlere ve projelere gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir