AnaSayfa / Genel / Kahve falında farklı renk çorap giymek

Kahve falında farklı renk çorap giymek

Kahve falında farklı renk çorap giymek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında farklı renk çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında farklı renk çorap giymek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında iki farklı çorap giymek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını farklı renkte görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı farklı renk görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçı farklı renkte görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir