AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıları farklı giymek

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir