AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek kurulu bir düzene sahip olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek üzüntülerin biteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir