AnaSayfa / Genel / Kahve falında sular arasında kalmak

Kahve falında sular arasında kalmak

Kahve falında sular arasında kalmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sular arasında kalmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında sular arasında kalmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında ateş arasında kalmak keder yaşayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeklerin arasında kalmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki sevgili arasında kalmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki erkek arasında kalmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ineklerin arasında kalmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir