AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çorap giymek

Kahve falında iki çorap giymek

Kahve falında iki çorap giymek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, stresini atacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında iki çorap giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Kahve falında çorap ters giymek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kendi çorabını giymek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret eder.

Kahve falında desenli çorap giymek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiye çorap giydirmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında mor çorap giymek zenginliğin kapılarının açılacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir