AnaSayfa / Genel / Kahve falında ejderhadan kaçmak

Kahve falında ejderhadan kaçmak

Kahve falında ejderhadan kaçmak maddi kaynakların zarar göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ejderhadan kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ejderhadan kaçmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ejderha öldürmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ejderha görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Kahve falında yavru ejderha görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ejderha görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kanatlı ejderha görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ejderha görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küçük ejderha görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir