AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ejderha görmek

Kahve falında yeşil ejderha görmek

Kahve falında yeşil ejderha görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ejderha gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ejderha görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işarettir.

Kahve falında yılan ejderha görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işarettir.

Kahve falında ejderha yavrusu görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ejderha kafası görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında deniz ejderhası görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında su ejderhası görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah ejderha görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında küçük ejderha görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir