AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi başlı ejderha görmek

Kahve falında yedi başlı ejderha görmek

Kahve falında yedi başlı ejderha görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yedi başlı ejderha gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Kahve falında yedi başlı ejderha görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında üç başlı ejderha görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ejderha görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük ejderha görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında uçan ejderha görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına inanılır.

Kahve falında ejderhadan kaçmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir