AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ejderha görmek

Kahve falında altın ejderha görmek

Kahve falında altın ejderha görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında altın ejderha gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında altın ejderha görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde ejderha görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yeni hobiler edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha ateşi görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ejderha görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ejderhaya binmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık problemleri içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yavru ejderha görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir