AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazinin yandığını görmek

Kahve falında arazinin yandığını görmek

Kahve falında arazinin yandığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında arazinin yandığını gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında arazinin yandığını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok hayırlı insan olunacağına delalet eder.

Kahve falında düz arazi görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arazi aracı görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük arazi görmek imkânlarının azalacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa arazi görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ekili arazi görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında boş bir arazide koşmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Kahve falında toprak arazi görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir