AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi aracı görmek

Kahve falında arazi aracı görmek

Kahve falında arazi aracı görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yüzünün kızaracağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arazi aracı gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında arazi aracı görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uzay aracı görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yatırımların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz aracına binmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında hava aracı görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında uzaylı aracı görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında aracın yandığını görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ismini herkese duyuracağına inanılır.

Kahve falında makam aracına binmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay aracı görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir